Betingelser og vilkår 
for Danish Beer Import

 

Vi anbefaler altid, at du læser vores handelsbetingelser igennem før dit køb hos os. 
Har du spørgsmål eller er du i tvivl efter at have læst nedenstående, er du velkommen til at kontakte os.

 

Bestilling af varer
Du kan bestille varer via vores webshop Danish Beer Import eller ved at kontakte os på telefon 6477 1702 eller e-mail claus@humle-depotet.dk. Har du spørgsmål vedrørende din bestilling eller betaling, hjælper vi dig naturligvis gerne. 

Du har også mulighed for at både at købe, hente samt at returnere varer på vores adresse Løimarksvej 11, 5610 Assens inden for vores normale åbningstider eller efter aftale.

De priser, du ser på Danish Beer Import er vores priser til private, der ønsker at bestille via webshoppen. Priserne er inklusive moms, afhentet hos os og dermed eksklusive leveringsomkostninger. Som virksomhed er du velkommen til at kontakte os, blive oprettet som kunde og dermed få adgang til vores sortiment eksklusive moms og særlige rabatordninger. Vi tager forbehold for trykfejl og prisstigninger.

 

Levering
Vi bruger egen fragtmand med priser fra DKK 375,-. Afhængig af hvilke varer, der skal leveres, beregner vi den aktuelle fragtpris fra gang til gang. Når du bestiller via webshoppen, vil du blive kontaktet og få oplyst de aktuelle fragtomkostninger for den specifikke levering. Vi kan normalt levere fra dag-til-dag, dog må der påregnes leveringstid i højsæson samt på specialøl. Leveringstiden vil altid blive bekræftet ved bestilling. Kontakt os gerne på telefon eller e-mail og få oplyst den faktuelle leveringspris og dato for din ordre.

 

Svartid
Vi bestræber os altid på at yde en så høj kundeservice som muligt, og vi svarer typisk hurtigt på e-mail og telefon inden for vores normale åbningstid – senest 24 timer efter modtagelse. Forsinkelser kan dog naturligvis forekomme.

 

Betalingsbetingelser
Ved køb af øl og sodavand (læskesdrik), har du muligheden for, at Betaling med kontant betaling, Mobilepay, eller bankoverførelse, med mindre anden aftale er indgået. Ønsker du at betale via faktura, fremsender vi en faktura med dine bestilte varer, som skal betales, inden vi leverer varerne. Alle priser er kontantpriser, og der ydes ikke kontantrabat. Vi henviser til standard betalingsbetingelserne fra din egen bank ved betaling med Mobile Pay og bankoverførsel (faktura).

 

Reklamation
Når du handler hos Danish Beer Import, har du naturligvis 14 dages reklamationsret. Reklamation skal meddeles til Danish Beer Import hurtigst muligt efter, at du har modtaget varen og altid inden for rimelig tid efter det tidspunkt, hvor du (køber) har eller burde have opdaget manglen. Danish Beer Import er forpligtet til – inden for rimelig tid – at afhjælpe manglen. I så fald kan du kontakte os på telefon 6477 1702 

Reklamationer sendes til: Danish Beer Import ApS, Løimarksvej 11, 5610 Assens, telefon 6477 1702, e-mail claus@humle-depotet.dk

Din reklamationsret bortfalder, hvis manglen eller fejlen er forårsaget køber – f.eks. ved fejlagtig eller uautoriseret brug eller reparation eller hvis anlægget samt remedier har været monteret eller tilsluttet forkert, efter vi har leveret det. Vi forbeholder os retten til at undersøge udstyret efter brug.

Varens stand, når det afleveres
Du hæfter for en eventuel forringelse af vores varer, som skyldes forkert håndtering eller direkte misbrug af varensom f.eks. udøvelse af vold.

Persondatapolitik
Vi videregiver ikke dine data, som du indtaster på vores webshop til nogen tredjemand, og alle oplysninger bliver kun behandlet af betroede medarbejdere hos Danish Beer Import. Alle betalinger udføres kontant eller i samarbejde med vores betalingssystem og interne økonomisystem, og vi har på intet tidspunkt mulighed for at se f.eks. dine kreditkortoplysninger. Derfor kan vi heller ikke supporte dig, hvis du oplever problemer med din betaling. Her henviser vi til din bank.

Vi benytter cookies på vores webshop, hvilket betyder, at vores system automatisk husker, hvad du f.eks. lægger i kurven. Derfor vil du også opleve, hvis du vender retur dagen efter, at dine varer stadigvæk ligger i kurven.

Når du handler hos os, beder vi om navn, adresse, telefon og e-mailadresse. Vi bruger udelukkende disse informationer til ekspedition af din ordre. Informationen lagres i vores e-butik system i ukrypteret form. Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra indkøb foretages. Informationen anvendes ikke i den daglige administration, men kun i tilfælde af falske bestillinger eller anden kriminalitet. 

Vi registrerer og videregiver således disse personoplysninger for at kunne levere varen til dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen med det formål at kunne levere varerne til dig. Personoplysningerne registreres hos Depotet og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Dataansvarlig hos Danish Beer Import er: Intern webmaster, Danish Beer Import, Løimarksvej 11, 5610 Assens.


Som registreret kunde hos Danish Beer Import har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til claus@humle-depotet.dk

Ansvarsbegrænsning
Vi tager forbehold for prisstigninger, force majeure, eventuelle afgiftsændringer og taste-/slåfejl. Priserne er kun gældende i Danmark.

Klageadgang 
Vi ønsker naturligvis ikke, at du får brug for at klage og opfordrer dig altid til at kontakte os hurtigst muligt, hvis du oplever udfordringer, fejl eller mangler på vores varer, når du handler hos os. Skulle du få brug for at klager over dit køb, kan du altid kontakte os på telefon 6477 1702 eller e-mail claus@humle-depotet.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her www.ec.europa.eu/odr

Lovvalg og værneting
Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med gældende lovgivning. Eventuelle tvister afgøres således af de ordinære domstole.