Danish Beer Import ligger i Assens og er et stort øldepot, hvor vi hurtigt kan levere både danske som udenlandske specialøl til virksomheder i hele Danmark. Vi har adgang til hele verden og udvælger nøje de bedste bryghuse verden over - store som små bryggerier. Vi bruger egne ølvogne og leverer i hele Danmark. Endnu ikke kunde? Få et login og adgang til din personlige levering- og rabatordning.

 

 

Danish Beer Import er søsterselskab til Humle-Depotet ApS, som har eksisteret siden 2005. Vi er eksperter i øl, vand, ready-to-drink og læskedrikke. Vi har også Danmarks største udvalg af fadøl og kan levere alt udstyret til den vellykkede firmafest eller private havefest. Når du lejer fadølsudstyr hos os, har du en tryghedslinje med vores vagttelefon. Skulle uheldet være ude, at anlægget går i stykker, eller at I løber tør for fadøl, er vi kun et enkelt opkald væk. 

 SE VORES FADØL
 

Vi kommer gerne med vores bedste anbefalinger til dit næste arrangement, fest eller anden festlig lejlighed. Har du særlige ønsker i forhold til danske eller udenlandske øl, som du ikke finder i vores webshop, så kontakt os, og vi svarer så hurtigt vi kan. 

 64 77 17 02
 claus@humle-depotet.dk 

Åbningstider:

Kontoret og lager.

Mandag - Fredag: kl. 6.30-16.00
Weekend og helligdage: Lukket 

Vi har telefondøgnvagt under dit arrangement, hvis uheldet skulle være ude.

Er I en virksomhed, der gerne vil have et samarbejde og et login til særlige rabatter på vores webshop? 

Kontakt Claus Bredning 
  2842 0233

Læs vores artikel fra Fyns.dk (bare følg linket)

Link til artikel

Find os her